ACROIOGA I IOGA PER NENS

acroioga amb nens

ACROIOGA I IOGA PER NENS

El ioga no sols aporta grans beneficis als adults; també és una pràctica molt bona per als nens amb la qual aprenenen a relaxar-se, millorar la seva consciència corporal i coordinació, entre moltes altres coses. En el ioga per nens s’ensenyen les asanas i la filosofia del ioga a través del joc i la imaginació per a fer-ho d’una manera amena i divertida. La práctia del ioga per nens cada vegada és més popular i són molts els centres que ja ofereixen classes per als més petits. Però, i si a més de practicar ioga els nens poguessin fer-ho interactuant amb els seus pares o familiars?

acroyoga en família

L’ acroioga, a diferència d’altres estils de ioga es practica en grup i el fet d’implicar comunicació entre els seus participants el fa molt interessant per a practicar en família..
L’acro ioga per nens és diversió, joc, superació de les pors i una nova manera de relacionar-se entre petits i grans. A través d’aquesta pràctica es creen nous vincles i es treballa la comunicació i la confiança entre pares i fills.

A Barcelona l’ Acroyoga en família encara no es troba en gaires centres però en altres països del nord d’Europa és una pràctica molt comuna. Cada setmana pares, mares, fills i filles assisteixen a classes regulars com a activitat en família i aconsegueixen compartir temps de qualitat, diversió i exercici conjuntament.

L’any passat em vaig formar com a instructora d’acroyoga en família amb el fantàstic equip de Family Acroyoga  per a compartir aquesta pràctica amb pares i mares que vulguin descobrir noves maneres de connectar i jugar amb els petits de la casa. Durant aquest mes de juliol oferiré tallers a donació perquè totes les famílies puguin provar l’experiència. Consulta l’agenda per a descobrir els pròxims tallers de acro ioga amb nens. Trobaràs tota la informació en aquest enllaç.
A les classes d’acroyoga en família sempre es crea una màgia especial i en acabar, les famílies d’alguna manera estan més unides. ‘Quines ganes de tornar a ensenyar a famílies de nou!

No Comments

Post A Comment